Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2006

Διαμαρτυρία 31: World-CEF Cultural Management

2 Νοεμβρίου 2006, 15:32
Από: Εύη Σφηκάκη

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Μας ενημέρωσαν από το εξωτερικό ότι το site CULTUREGUIDE δεν λειτουργεί και βεβαίως το διεπιστώσαμε και εμείς στέλνοντας πριν λίγες ημέρες Δελτίο Τύπου που ποτέ δεν μπήκε.....και νομίζαμε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Ψάξαμε 2 μέρες για να δούμε τι συμβαίνει και τελικά σήμερα μάθαμε ότι καταργήθηκε!!!
Το site αυτό ήταν το μοναδικό δίγλωσσο πολιτιστικό πόρταλ της χώρας μας, που επί αρκετά χρόνια ενημέρωνε καθημερινά τους ανθρώπους που αγαπούν τις Τέχνες και τον Πολιτισμό για τις πολιτιστικές δραστηριότητες στην Ελλάδα.
Γιατί διεκόπη?? Με επισκέπτες καθημερινά αρκετές δεκέδες είναι δυνατόν κάποιοι "υπεύθυνοι" συνεργάτες σας μέσα από το Υπουργείο Πολιτισμού να αποφάσισαν την διακόπη του και εσείς να συμφωνήσατε??
Κανείς δεν ξέρει τους λόγους της διακοπής του site. Διαδόθηκε όμως ότι το cultureguide είχε υψηλό κόστος λειτουργίας, χαμηλή επισκεψιμότητα και κακή ποιότητα..... Δυστυχώς μάθαμε ότι το κόστος λειτουργίας του ήταν ελάχιστο, η επισκεψιμότητά του η υψηλότερη στην Ελλάδα για πολιτιστικό site και η ποιότητα των κειμένων είχε αποσπάσει αρκετά βραβεία. Μάλλον υπάρχουν άλλοι λόγοι που πρέπει να τους ερευνήστε.....
ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!! και να μην υπάρχει κάτι σύγχρονο που να το υποστηρίζει αυτό!
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ευχόμεθα γρήγορα να βγεί ξανά το site στο διαδίκτυο.
Εύη Σφηκάκη και οι Συνεργάτες της στην ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ WORLD-CEF που πασχίζουμε πάνω από 10 χρόνια να διαδίδουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σε όλη την Υφήλιο

1 Comments:

At 2:19 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γειά σου, βρέ Εύη!
Πάντα μπροστά για τον πολιτισμό! Δεν κουράστηκες με αυτούς τους ανεγκέφαλους?
Σωκράτης Γιαννής

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home