Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2006

Διαμαρτυρία 210: Malamas Radio

30 Νοεμβρίου 2006, 14:18
Από: Θεοδόσης Μάλαμας
subject ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ CULTUREGUIDE.GR

Κύριοι.
Είμαι 43 ετών. Είμαι σκηνοθέτης, κειμενογράφος & ραδιοφωνικός παραγωγός.
Τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με το layout & την διαφήμιση των προγραμμάτων τους. Ραδιόφωνο κάνω απο Hobbie γιατί έχει ακόμη την δική του δύναμη στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και αυτή η επικοινωνία είναι ενα ακόμη μεγάλο ζητούμενο στην σημερινή μας κοινωνία, της ταχύτητας, των πηχαίων τίτλων, των κραυγών στα επονομαζόμενα 'δελτία ειδήσεων' τα οποία ζώ απο μέσα. Για τους ίδιους λόγους δημιούργησα εξάλλου το δικό μου site.
Το CultureGuide.gr αποτελεί την εγκυρότερη & πληρέστερη πηγή άντλησης πληροφοριών σχετικά με τον πολιτισμό.
Σε μια εποχή που τα ηλεκτρονικά μέσα είναι ενα παράθυρο στον κόσμο και καθιστούν εφικτή την διάδοση του πολιτισμού και πλήθος εκδηλώσεων & πληροφοριών, ακόμη και σε ανθρώπους που αδυνατούν να παρευρεθούν στις όποιες εκδηλώσεις, ειναι αδιανόητο να καταργείτε μια τόσο σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο, όπως αυθτή του cultureguide.gr.
Τρόποι διευθέτησης των όποιων λογιστικών δυσχερειών είτε εξεύρεσης των αναγκαίων οικονομικών πόρων είτε μεταφοράς αλλών πόρων σε δραστηριότητες του υπουργείου πολιτισμού που αφορούν σε τόσο σημαντικές δραστηριότητες, σαφώς και υπάρχουν. Δείτε και πάλι το ζήτημα με θετική ματιά & κανείς δεν θα σας κατηγορήσει πως υπαναχωρήσατε και επαναλειτουργήσατε ενα τόσο σημαντικο διαδυκτιακό τόπο.
Μακάρι οι πολιτικοί αυτής της χώρας, να φτάσουν μια μέρα, να σκέφτονται μόνο το τι καλό θα αφήσουν φεύγοντας απο το υπουργείο που υπηρέτησαν τον κυρίαρχο κατά το σύνταγμα ελληνικό λαό, παρά το όποιο πολιτικό ή άλλο κόστος.
Πιστεύω πως με την παρότρυνσή μας θα πάρετε την σωστή τελικά απόφαση και σύντομα θα έχουν οι έλληνες όλου του κόσμου στην διάθεσή τους, την πλέον αξιόπιστη πύλη στο πολιτισμό της χώρας μας, cultureguide.gr.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Θεοδόσης Μάλαμας

www.MALAMASRADIO.COM
μαζί σου στο γραφείο & το σπίτι