Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2006

Διαμαρτυρία 148: Ιωάννης Αθανασίου

7 Νοεμβρίου 2006, 11:44
Από: Ιωάννη Αθανασίου

ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ CULTUREGIDE.GR ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΛΟΓΩΝ, ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΣΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ.
----------
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΗΤΑΝ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ