Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2006

Διαμαρτυρία 2: specs 'n' arts

2 Νοεμβρίου 2006, 09:00
Από: Ευφροσύνη Τριανταφυλλίδου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ,
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ CULTUREGUIDE.GR.
ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ "ΜΕΡΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ", ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΦΩΣ !
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ SITE, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ' ΟΨΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CULTUREGUIDE:

Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΟΚΑΡΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ....
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ CULTUREGUIDE ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ CULTUREGUIDE, ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ.... ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CULTUREGUIDE ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ.... ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.... ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ... ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
managing director
specs 'n' arts
tel: 0030 210 20 29 737
fax: 0030 210 22 33 841
mob: 0030 6932 405 705