Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2006

Διαμαρτυρία 1: Phaistos Networks

2 Νοεμβρίου 2006, 9πμ
Από: Κατερίνα Μίτσελλ



Η είδηση της απόλυσης των εργαζομένων στο cultureguide και το κλείσιμο του site μας απογοήτευσε ιδιαίτερα.
Ανεξάρτητα από τη μεταξύ μας άριστη συνεργασία στο κομμάτι της παροχής περιεχομένου από το cultureguide στο pathfinder.gr, θεωρούμε αδιανόητο να κλείνουν δικτυακοί τόποι κρατικής υποστήριξης σε μια εποχή που η χώρα φαίνεται να προσπαθεί να αναπτύξει τη διείσδυση των ψηφιακών τεχνολογιών. Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ένα δικτυακό τόπο όπως το cultureguide που έχει διακριθεί για την ποιότητά του.
Θεωρούμε ότι το κοινό πρέπει να ενημερωθεί γι αυτή την κίνηση του Υπουργείου Πολιτισμού και γι αυτό θα επιθυμούσαμε από την πλευρά μας, να δημοσιεύσουμε κάποιο σχετικό άρθρο.
Ήδη στην ενότητα Pathfinder Agenda, όπου και γινόταν η παροχή περιεχομένου από εσάς, δημοσιεύεται σχετική ανακοίνωση και το Δ.Τ. Αν το κρίνετε κι εσείς σκόπιμο και έχετε το χρόνο, θα θέλαμε να γράψετε κάποιο άρθρο σχετικό με τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέροντας τα γεγονότα και τα επιχειρήματά σας σε κάπως πιο ουδέτερο τόνο από αυτόν του Δ.Τ.
Όσον αφορά στη συνέντευξη τύπου που θα δώσετε, μόλις με ενημερώσεις για τον τόπο και το χρόνο που θα γίνει, θα προσπαθήσω να καλύψει τη συνέντευξη κάποιος δημοσιογράφος και από την πλευρά μας.
Για οτιδήποτε χρειαστείς θα είμαι στη διάθεσή σου.
Φιλικά

Κατερίνα Μίτσελλ
Διαχείριση Περιεχομένου
Phaistos Networks S.A
A DOL Digital Company
T: +30 28920 24450
F: +30 28920 23206